Architect Sneha Thomas implemented a transparent design for the South Indian Bank Naatakam Branch 

Project Specifications

Designer : Sneha Thomas

Project Type : Office

Client : South Indian Bank

Location : Naatakam,

Area : 1700 sq. ft.

Budget : 7 lakhs

Project brief

The design was the result of an inspiration that sneha got from the logo of South Indian Bank. The entire banking hall in 1700 sq ft, is divided into Cash cabin, Manager’s cabin and work station. Work station is designed in “S” shape. For privacy, bent glass with glue less window film is used in manager’s cabin. Gypsum board is used for ceiling. It is painted with attractive textures. Patterns in the ceiling are repeated on the floor as well. Total expenditure for interior decoration was 7 lakhs

One thought on “A Design For All Seasons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>